СЗБ и БАЗ: Стига политиканстване на гърба на част от обществото!

До нас достигат тревожени сигнали за организиране на компромати по заръка на партийна централа, с които да се дискредитират за пореден път заведенията! Директивата е да се събират активисти на тази партия в заведения, да се снимат как нарушават мерките и да заливат интернет и местните РЗИ-та с тези активни мероприятия! За сега в Кюстендилско, скоро и в други градове!
Остро се противопоставяме на всякакви опити за политиканстване на гърба на стотици хиляди български граждани, които понесоха унижения, дискриминация, подигравка от държавата, очерняне, сатанизиране и неглижиране вече една година! За тази година нито една политическа сила не застана на страната на справедливостта и не се възпротиви на тази дискриминация! Сега на всичко отгоре някои правят опити да ни въвлекат в партийните си игрички. Целта им е да настроят обществото отново срещу нас, защото последните проучвания показаха, че то е прогледнало и вече знае, че проблемът не е в затворените бизнеси и никакви затваряния не помагат, а само вредят на справянето с истерията около Сovid 19! Целта на тези дребни ояли се политически душици е да показват снимки на техните активисти, които не спазват мерките в нашите заведения и така да принудят местните РЗИ-та да затворят заведенията. Това да предизвика бунтове и недоволство и те да си изкарат дребния политически дивидент! Едните щото ще „спасяват“ общество от „лошите кръчмари“, а другите ще ни „спасяват“ нас от „диктатурата“!
Няма да останем безучастни срещу опитите да се прави политика на наш гръб!
Изтърпяхме вече година безумните имитации на „мерки“, дискриминацията и целенасоченото разделение на обществото! Няма да търпим повече!!!
Музиката не вирус! Театрите не са вирус! Моловете не са вирус! Фитнесите не са вирус! Заведенията не са вирус! Нощните клубове не са вирус! При нас за една година няма нито едно огнище! Затварянето на бизнеси и лишаването на стотици хиляди български граждани от правото им на труд е противоконституционно и противозаконно!
Стига с тази ДИСКРИМИЦИЯ!
А опитите на политици да продължат на наш гръб да си правят политиканстване и активни мероприятия ще разобличаваме и ще се противопоставяме с всички методи и средства, които ни позволява закона!