БАЗ и СЗБ: Показахме, че браншът ни е обединен и отстояваме заедно правото си на труд

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България благодарят на всички близо 10 000 представители на засегнатите бизнеси, които подкрепиха днешния ни протест-концерт.
Въпреки тежките метеорологични условия, вчерашните провокации и опита на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация да провалят протеста, множество наши съмишленици не се поколебаха да пътуват до София от цялата страна. Всички заедно показахме, че браншът ни е обединен и отстояваме заедно правото си на труд.
Ние сме гневни от факта, че сме дискриминирани, но това не ни попречи да бъдем позитивни. И вярваме, че показахме истинското лице на предприемачите и служителите в нашия сектор – интелигентни и можещи граждани на Република България, които искат да се трудят и плащат данъците си именно тук!
Използваме случая да благодарим и на всички партньорски организации, които ни подкрепиха. Вашата помощ е безценна за нас и ние няма да я забравим, когато вие имате нужда дружеско рамо.
За нас беше чест да бъдем заедно на площада!
И отново напомняме, че нашите искания са ресторантите да отворят на 1 февруари, а нощните заведения на 1 март, като междувременно настояваме да бъдат изплатени всички договорени с държавните институции компенсации.
Следете страницата ни във Facebook, за да виждате повече наши публикации и актуална информация за нашата дейност:

БАЗ и СЗБ: Показахме, че браншът ни е обединен и отстояваме заедно правото си на труд Българската асоциация на...

Публикувахте от Българска Асоциация на Заведенията - БАЗ в Сряда, 27 януари 2021 г.