Шеф Росен Чакъров за мерките: Вирусът няма работно време

Когато затворят“тия гадни ресторанти и барове“ , спират плащанията по цялата верига – персонал, поръчки, животновъди, земеделци, фирми за пране, алкохолни кампании, е категоричен пловдивчанинът.

Собственици на заведения и работещи в туристическия бранш излизат на протест. Ще се включат и работещите в игрални зали. Според новата заповед на здравния министър, която влиза в сила от 7 септември, игралните зали и казината също ще работят с вечерен час – от 7 до 23 часа.
„Пловдив излиза, за да защити правото си на труд! Заведенията затварят от 15:00ч. до 17:00ч. и се включват с наличния си персонал в поредният протест под надслов „Свобода за Бизнеса“, съобщиха от една от браншовите организации. Собствениците на нощни клубове са категорични, че заповедта е дискриминационна и заявяват, че нямат никакво намерение да я спазват.
„Не разбирам какво означава това – ресторантьори на протест?!

Да не би само ресторантьорите да са засегнати? „Тези алчни хора, които искат само да щракат с пръсти, да не плащат осигуровки, да лъжат персонала, да играят „на тъмно“, да трупат милиони“ . Нали така ни наричат всички и ни сочат с пръст? Вие честно ли? Ние всички сме в кюпа, мили мои! Всички сме свързани с този бранш. Всички!“, сподели шеф Росен Чакъров.
Целия коментар на шеф Росен Чакъров по темата четете на сайта на trafficnews.bg.