Свобода за бизнеса: На 8 септември от 15:00ч. сме на площад „Народно събрание“ в София

08.09.2021 г., 15 ч.
"Площад Народно Събрание".
#СвободаЗаБизнеса
Търпението ни се изчерпа! Българският бизнес иска да работи, за да храни семействата си! Свидетели сме на имитация на мерки, които удрят първо тези, които сме избрали да останем и да се развиваме в България! Сътворени от назначения временен здравен министър Стойчо Кацаров! И никакви компенсации за отнетото ни конституционно право на труд!
Границата е премината и сега защитаваме правата си на улицата! Много български градове вече дадоха пример и излязоха на площада, организирани от Сдружението на заведенията в България, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Българската асоциация на заведенията. Благодарим на всички колеги за активността!
Ред е на големия ни национален протест в София!
Ударени от временното правителство са не само хотелиерският и ресторантьорски бранш, но и множество други сектори! Затова и към нас се присъединяват още много браншови организации!
Участие в протеста вече са заявили Конфедерация на автобусните превозвачи, Асоциация на игралната индустрия, Съюз на частните театрални школи, Съюз на организациите за любителско изкуство, Увеселителни центрове и детски парти центрове в България, Българска асоциация за здраве и фитнес.
Всеки, които иска да защитава правото си на труд и нормално съществуване е добре дошъл. Убедени сме, че цифрата на организациите, които ще ни подкрепят ще расте с всеки изминал ден!
На 8 септември, всички на площад „Народно събрание“!
Ща бъдем по улиците в страната до постигане на справедливите ни искания!