ПРОТЕСТ! БИЗНЕСЪТ ОТВРЪЩА НА УДАРА!

Протесните действия ще се организират всеки ден, на едно и също място и в един и същи час.
Кога: Сряда, 11.08.2021 г. от 16:00 ч. до 18:00 ч.
Къде: София – Орлов мост; Варна – паркингът под кръговото на Парк Март, срещу р-нт „Парми“
При включване на други градове, те ще бъдат обявявани като отделни постове на страниците на браншовите организации СЗБ и БАЗ.
Отворено писмо
До:
– всички собственици на заведения в България.
– всички служители в обектите за хранене и развлечение.
– всички доставчици на стоки и услуги.
– всички изпълнители, танцьори, озвучители, DJ-и …
– всички сектори, които ще пострадат от активирането на спуснатия наскоро от МЗ план за действие за борба с К19. – фитнеси, молове и т.н.
– и не на последно място, до всички гости и лоялни клиенти на нашите обекти.
Уважаеми, госпожи и господа,
Повече от година и половина всички ние търпим дискриманционните решения, свързани с ограничаването на работния процес и спирането на работата на заведенията в България. Според МЗ сме на прага на нова, четвърта вълна, която би довела до нова заповед, ограничаваща функционирането на заведения и други обекти, която ние абсолютно категорично заявихме, че няма да приемем. Обявихме готовност за организиране на всякакъв вид съпротива – протести, блокиране на пътни артерии, дори и отказ от изпълнение на заповеди на МЗ, независимо от глобите и санкциите, от които сме заплашени. Убедени сме, че ако сме единни и действаме като едно цяло, можем да постигнем суверинитет, който ни е гарантиран от Конституцията на РБ.
Стига мачкане! Стига дискриманация! Стига фалити, лъжи и демагогия!
Единственото, което искаме е да работим. Да работим нормално и да осигуряваме прехраната на нашите семейства и служители. Да забавляваме нашите гости, осигурявайки им най-доброто, на което сме способни. И имаме нужда от всички вас! Нека покажем, че никоя държава не може да си играе с нашата свобода.
Линк към събитието във Facebook