Председателя на БАЗ, Ричард Алибегов поема ротационното председателство на, Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ), за следващите 6 месеца.

Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ). Той ще представи приоритетите на конфедерацията за следващите 6 месеца в пресклуба на БТА. Срещата с медиите ще се състои от 13 часа, 10 юни.

Участие в брифинга ще вземат още досегашният председател на КБТБ доц. Румен Драганов и представители на членовете на Конфедерацията – Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Българска Туристическа Камара, Български Туристически Съюз, Българско Конгресно Бюро, Националния Борд по Туризъм и Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти

Поставяне на ясен хоризонт за зелени светофари по дестинациите от Европейския съюз, запазване на програмата 60/40, решаване на въпроса за неравноправното третиране на браншовите организации по отношение на музикалните права, са само част от акцентите на срещата с медиите.