Няма да търпим!!! Заявяваме категоричното си несъгласие с отношението към бранша със заведения за хранене и питейни барове!

протест баз пловдив
Случката с „голите“ обиски в пловдивския клуб „Бушидо“ беше последната капка, която преля чашата на търпението ни. Такъв тормоз над клиенти, персонал и предприемачи не се беше случвал в новата история на страната ни. Нещо повече – никой не пое отговорност за случилото се, а органите на МВР дори се опитаха да ни убедят, че такова поведение е в реда на нещата. Недопустимо е! Няма да търпим!
„Няма да търпим!“ е протест на Българска асоциация на заведенията и Сдружение на заведенията в България в Пловдив, с който заявяваме категоричното си несъгласие с отношението към бранша със заведения за хранене и питейни барове!
Ние сме подлагани на множество проверки от различни институции, по време на които са затваряни обектите ни и са тормозени клиентите ни години наред. Такова чудо обаче не бяхме виждали! Затова настояваме за оставките министъра на МВР, главния секретар на МВР и директора на ОД МВР Пловдив.
Настояваме също за нормално отношение към бранша ни. Не ни е страх от проверки, но искаме те да се случват по нормален начин, съответстващ на статута ни на страна членка на Европейския съюз в 21 век.
Кадри от протеста виж тук