БАЗ сключи партньорство за доставка на електроенергия с ТОКИ

3

Българска асоциация на заведенията сключи партньорство за доставка на електроенергия с ТОКИ, с което прави важна крачка за по-ефективно управление на разходите за електроенергия.

ТОКИ е изцяло дигитална услуга за предоставяне на електроенергия в България, създадена специфично за нуждите на малкия и среден бизнес. Компанията предлага гъвкави и иновативни ценови планове и улеснява клиентите в избора им, като предоставя ясна и детайлна информация и опростен онлайн процес за смяна на търговеца, както и удобно проследяване на разходите за електроенергия чрез интуитивен клиентски портал. Сред техните клиенти се открояват голям брой заведения, магазини, хотели, производители на хранителни продукти и др., които традиционно изразходват много повече електроенергия от средното за малките и средни предприятия.

Благодарение на натрупания опит с множество клиенти от F&B индустрията, ТОКИ може да предложи атрактивни, специални оферти за заведенията, членове на БАЗ. Екипът на компанията има готовност да прави индивидуален анализ на консумацията на електроенергия и е подготвен да консултира клиенти от сектора, както за най-подходящия тарифен план, така и по теми за енергийната ефективност, които стават все по актуални. Така ТОКИ става не само доверен търговец на БАЗ, но и партньор в стремежа на организацията да защитава интересите на собствениците на заведения.

“Ние се стремим винаги да предоставяме най-подходящите услуги. И в работата си с Българската асоциация на заведенията ще се посветим на това, винаги да съветваме клиентите за най-удачния избор според специфичното потребление и развитието в енергийния сектор” коментира Людмила Великова, Мениджър екип Корпоративни клиенти.

За повече информация и да получите Вашата специална оферта, може да се свържете с ТОКИ на 0893/897 – 418 или да изпратите запитване на Людмила Великова