БАЗ и СЗБ: Когато фактите говорят, политиците нека мълчат

Днес с учудване видяхме, че бившият министър на туризма Христо Проданов се е обявил за въвеждане на постоянна ставка от 9% за ресторантьорския бранш. Това е прекрасно, ако не ставаше дума за предизборен популизъм. Защото именно по време на неговото министерстване същата ставка беше отнета за слабоалкохолните напитки. И той по никакъв начин не защити запазването й. А цялата парламентарна група на БСП, както и депутатите от „Продължаваме Промяната“ подкрепиха отнемането на тази подкрепа за бизнеса. Както отмениха и всички останали, които съществуваха до момента.
Считаме това за лицемери и заявяваме:„Не ви вярваме, уважаеми политици!“ Лъжете ни преди избори, лъжете ни и след това. Но когато фактите говорят, политиците най-добре да замълчат!“ Още повече, че колкото и да търсихме в програмите им туризъм като приоритет, не открихме…
Не обичаме да сме голословни, затова прилагаме снимки от поста на бившия министър Проданов и гласуването при отпадането на ставката от 9% ДДС за слабоалкохолните напитки.
Изборите наближават, затова използваме случая да призовем всички български граждани, имащи право на глас – ГЛАСУВАЙТЕ! Имаме нужда от редовно правителство, което да вземе така важните решения, касаещи бизнеса и всеки гражданин на Република България.